2 és fél éves fiam van, nappal többnyire szobatiszta, de ha elmegyünk valahova (bevásárolni, mamához, sétálni) akkor még ráadom a pelust. Nem vagyunk elkésve a szobatisztasággal?
Éjszakára még van pelusa, de nem nagyon akarja felvenni. Szerintetek elhagyhatom a pelust már este, vagy várjak még? A Ti gyerekeitek hogy voltak ezzel? Már mindnet kipróbáltam, nem vagyok türelmetlen sem, de ez aggaszt egy kicsit. Szerintetek próbálgassam milyen pelus nélkül sétálni és vásárolni?
És ha bepisil?
Tudom, vigyek váltóruhát, de mennyit?
Előre is köszönöm szépen : Anita
Szia!
Egyátalán ne aggódj nem vagy elkésve semmivel. Az én kisfiam 3 éves korára lett szobatiszta. Előtte többször is megpróbáltuk a bugyit, meg a leszoktatós pelust, de amikor nem ment akkor gond nélkül visszatértünk a rendes pelushoz. A nadrágpelenka nálam is bevált, annak ellenére hogy fennt volt rajta mindig megkérdeztem hogy kell-e pisilni vagy kakilni, és ha elmentünk otthonról akkor én is mindig ráadtam a pelust. Ha szólt hogy kell neki pisilni akkor levettük a pelust, elvégezte a dolgát és visszavettük. Persze mindig nagyon megdícsértem amikor a pelus ellenére is szólt hogy kell neki pisilni. ( és ő nagyon boldog volt, hogy ő már szól ) Aztán a fiam a 3-dik szülinapja előtt 1 hónappal lett megbízhatóan éjjel-nappalra szobatiszta. Szerintem nem szabad erőltetni el fog jönni az ideje, lényeg hogy a kicsinek biztonsággal kialakuljanak ezek az érzések hogy pisilni meg kakilni kell.
Egy négy és fél éves egészséges vidám kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!