Mikortól ajánlott IGAZÁN a babaúszás? Úgy értem, amikor már tényleg élvezik ők is! Tudom, hogy 3 hós kort írnak ajánlott kezdésre. Van kifejezetten jó módszer / hely, vagy minden babaúszás megbízható?
szia!
nem lebeszélni akarlak, de nemrég olvastam egy cikket, miszerint nincs rá bizonyíték, hogy a babaúszást élveznék a gyerekek, sőt...belinkelném, de nem találom. Ha meglesz küldöm. Egyébként szerintem ez egy olyan dolog amit inkább a szülő szórakoztatására találtak ki, és persze nem utolsó sorban egy jó üzlet...
elvileg 3hó és 5kiló az alsó határ.
mi abbahagytuk,mert nem láttam a ragyogást az arcán-de én olvastam sok pozitiv cikket is róla.
Szia! 3.válaszoló vagyok.
Tudom, hogy sok pozitív dolgot mondanak róla, de hogy esetleg bajt csináltak vele, jóval később iskolás kor körül fog kiderülni. Éppen ez az amit az előző válaszoló írt, nem engedik leépülni a vízben úszás reflexét!!! Ezáltal a magasabb rendű reflex felépülése gátolt lesz! Ez súlyos tanulási zavarokhoz (pl. diszlexia)vezethet. Mivel gyógypedagógus vagyok ezért nap mint nap találkozok az ilyen gyerekekkel. Ezért is konzultáltam hrg úszásoktatókkal, hogy mikor érdemes kezdeni a baba úszást. Ők is csinálnak baba úszást, de ilyen korán nem!
Biztos van ellenvélemény is, de amit mondanak teljesen logikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!