Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mind hasznaltatok legzesfig...

Ti mind hasznaltatok legzesfigyelot? Aggodnom kene emiatt?

Figyelt kérdés
en az elejen hsznaltam,de azota velunk alszik es igy nem...amugy is annyira stresszes volt ha becsipogott,pedig semmi baja nem volt 3honapos baba anyukaja
2015. jún. 23. 14:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
amugy angelcare babafigyelom van
2015. jún. 23. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

A kókuszmatrac és a mozgékonyság miatt nem lenne szabad állandóan csipognia. Az én fiam is vándorolt az ágyban, de ezért soha nem csipogott be és egy jó minőségű légzésfigyelőnek a kókuszmatrac nem akadály.

2. kérdésedre is válaszolva: Igen, én aggódnék a helyedben így, de ez én vagyok. 4. válaszoló voltam.

2015. jún. 23. 14:22
 13/21 A kérdező kommentje:
ra is van irva az angelcare hasznalati utasitasara h csak akkor jo,ha kkozvetlen a gyermek alatt van...
2015. jún. 23. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:

A bölcsőhalál 1 éves korig fordulhat elő. Szóval addig van értelme használni. De utána már úgyis lelóg róla a gyerek.

Esetleg bérelj vagy kérj kölcsön kipróbálni más fajtát.

2015. jún. 23. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Angelcare volt. Senki nem a gyerek alá teszi közvetlenül a műanyag lapokat szerintem.
2015. jún. 23. 14:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Fiamnál fél évig, lányomnál egyáltalán nem használtunk.
2015. jún. 23. 14:35
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
igen használtunk. 6 hetesen megmentette az életét. mire berohantam a csipogásra már kékült a szája. egészséges, nem sárga, időre született babáról van szó.
2015. jún. 23. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem használtam, mindkét gyerekem túlélte. Ha úgy dö ntesz, hogy használod, akkor mindenképpen végezd el hozzá a csecsemő újraélesztő tanfolyamot is! A Madarász Kórházban tartják.
2015. jún. 23. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is használtam mind2-nél. Angelcare, 2 érzékelőlappal. Azért arról nem mászik le úgy. Jól kell beállítani az érzékenységet, és nem csipog feleslegesen. A fiamnál nem csipogott 1x sem, pedig 36 hétre, 2500 grammal született. A lányomnál 3x volt figyelmeztető riasztás, pedig normál időre,normál súllyal született és még jobb híján a mi szobánkban aludt!
2015. jún. 23. 15:08
 20/21 anonim ***** válasza:
89%

Ha veletek alszik, úgysem tudod használni, nem?

Én használtam, mert tuti nem aludtam volna egy percet sem. Így is folyton azt néztem, hogy lélegzik-e. Teljesen irreleváns, hogy kinek volt rá szüksége és kinek nem. Ha nem fordulna elő bölcsőhalál, nem találták volna ki.

Én inkább idegeskedem két téves csipogás miatt, minthogy ne használjam.

2015. jún. 23. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!