A baba mennyi idos koraig hasznaltatok a legzesfigyelot?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 08:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én 1/2 éves koráig, nem volt tovább rá szükség.
Ha esetleg van valami tartós betegsége, érdemes tovább, talán addig, míg nem áll fel.
2/5 anonim válasza:
Én nem használtam.Igaz,hogy az első 4 hónap úgy telt el,hogy óránként beállítottam az órát ébresztőre,hogy megnézzem lélegzik e a babuci.Hál istennek nem volt semmi gond!:)Am 6 hónapig elég ha semmilyen gond nem volt a szülés közben.Köldökzsinór a nyakon vagy nem sírt fel ilyesmi akkor még maradjon 1 éves koráig.
3/5 anonim válasza:
1 éves koráig.
Többször volt riasztásunk, pedig semmiféle kockázati tényező nem igaz ránk.
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam most lesz 1 éves de még mindig használjuk. Igaz,hogy soha semmi gond nem volt de én ettől sokkal nyugodtabban alszom ha tudom,hogy be van kapcsolva.
5/5 anonim válasza:
1 éves a babám, még használjuk, nem is tervezem még elrakni.Amíg ki nem tud mászni a kiságyból, addig használni fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!