Ti mind hasznaltatok legzesfigyelot? Aggodnom kene emiatt?
De honnan tudod h semmi baja nem volt amikor becsipogott? Van hogy a jelző hangjára riadnak fel és vesznek levegőt mire te odaérsz, már semmi bajuk.
Ha meg rendszeresen ok nélkül csipogott akkor lehet rosszul szereltétek be, vagy elromlott.
Én kaptam sógornőmtől, és amikor kipróbáltuk, láttuk, hogy a kókuszmatrac alatt nem érzékel.
Úgyhogy nem használtunk.
Fiam születése óta külön szobában alszik nem aludtam vele sose, szoptatás után mindig visszamentem a saját ágyamba.
Bébiőrt használtunk, így hallottam, amikor ébredt.
Most 2 éves, semmi baja.
Soha nem haszaltuk 4 gyerek
mindig 1 evet a mi szobankban aludtak
Használtunk, és jó volt. Tévesen riasztott egyszer, a lemozgott az érzékelőről a fiam.
Ha normális minőségűt veszel, nem szabadna tévesen csipognia.
Nem bántani akarok senkit, de sosem értettem,hogy valaki,hogy veheti észre,ha egy baba nem vesz levegőt alvás közben. Mondjuk mi nem aludtunk vele egy ágyban, de én voltam olyan kész éjjel két etetés között,hogy a 3. világháborút lesakkozhatták volna mellettem,nemhogy azt észrevegyem,hogy egy 8 hetes baba nem vesz levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!