Akik sokaig hasznaltak legzesfigyelot! Meddig hasznaltatok?
Csak olyanok irjanak akik sokaig hasznaltak!
-nem hasznaltam es nemmlett semmi baja
-2 het utan eltettem, mert becsipogott
stb valaszokat legyszi ne irjatok
nem tudom,mi számít soknak...
én 6-7 hónapos koráig használtam
Igazabol azert hasznalom, mert egyben van a babyor es legzesfigyelo es fogalmam sincs hogyan kell kikapcsolni.Meg egyebkent is ha mar a babyor ugy is megy akkor miert ne mehetne a legzesfigyelo is? Nem fogyaszt tobbet.
Sokan ugy neznek ram mint egy ufora, hogy meg mindig be van kapcsolva.
14 hónapos lesz a kislányom, még alatta van. Ha alszik, mindig bekapcsolom. Így vagyok nyugodt. :-)
Különben állandóan bekapcsolt állapotban van, mert legalább mutatja, hogy hány fok van a szobában.
És engem sem érdekel, hogy ki mit gondol.
Nekem 1 éves a fiam,és mi is használjuk még mindig!
És fogom is,nem tudom meddig, de miért vegyem ki alóla, ha senkit nem zavar!
Igy vagyok én is nyugodt!
Sogornőm, 3 éves korig használta!És akkor is már azért szánta rá magát, hogy kivegye, mert éjjel felkeltek pisilni,és, hogy ne riasszon be!
Fiam 17 hós múlt és még mindig használom. A miénk is egyben van a bébiőrrel, miért kapcsolnám ki?? Ráadásul kicsit mozog a parketta az ágya előtt, így ha ki kell vennem éjszaka ringatni akkor azt is érzékeli, így nem kell kikapcsolnom, nem riaszt.
A múltkor kiesett az ágyából a gyerek (nincs már rács) és csak úgy vettem észre, hogy beriasztott a légzésfigyelő. Ő még arra sem ébredt fel.:)
En nem tudok megvallni tole :(
Sajnos volt egy negativ elmenyem es azota nagyon orulok, hogy feltalatak ezt a masinat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!