Akik sokaig hasznaltak legzesfigyelot! Meddig hasznaltatok?
Figyelt kérdés
Csak olyanok irjanak akik sokaig hasznaltak!
-nem hasznaltam es nemmlett semmi baja
-2 het utan eltettem, mert becsipogott
stb valaszokat legyszi ne irjatok
2011. máj. 9. 18:29
11/14 anonim válasza:
Nekünk is riasztott 4 hónaposan, még ma sem szívesen venném ki.
12/14 A kérdező kommentje:
Nalunk nem a riasztas volt a gond.
Rohammentovel vittek a babam korhazban amikor 1 hetes volt.Nem vett levegot es ez naponta tobbszor is elofordult.A korhazban is mindig csak rohangaltak az aplolok, hogy megint nem vesz levegot.Fogalmuk nem volt mi a baj.Kulon szobaba tettek minket, hogy a tobbi baba/anyuka tudjon aludni, mert nalunk nagy volt a forgalom...orvosok apolok jottek-mentek.
2011. máj. 9. 22:52
13/14 Alinaaa válasza:
Fúúha. Az azért nem lehetett semmi. nekünk szerencsére csak a refluxot jelezte, de ránk is ránk hozta éjjelente a szívbajt - gép jelez, baba alszik nem tudtuk, hogy mi lehet: refluxos, amit időben kikezeltek. egy év után a kilók végett kivettem, mert a kiságyban ült a gép meg sípolt, de én is nehezen váltam meg tőle.
14/14 anonim válasza:
2 éves koráig,és sosem riasztott be,csak az elem lemerülést jelezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!