Egy éves gyerkőccel be merjek vállalni egy buszos Horvátország vagy Görögországi utazást?
Figyelt kérdés
Volt valaki aki elment îgy? Tapasztalatok?
Bevállalnátok?
2015. jún. 22. 15:01
31/35 anonim válasza:
Mi is bejártuk Európát és rengeteget utazunk tengeren túlra. Mindig megvártuk, hogy elmúljanak a gyerekek 1 évesek és utána mentünk. Az elején nem azért, hogy ők élvezzék, hanem hogy mi, de mindent megtettünk a kényelmükért, volt, hogy drágább jegyet vettünk, csak hogy alvásidőben menjünk.
Kocsival mentünk, vagy repcsivel. Minden praktikát bevetettünk, jól felkészültünk, 9 év alatt sosem volt rossz élményünk.
De. Autóbusszal tuti nem indulnék neki külföldnek. Soha. Rengeteg emberhez kell igazodni, nem bírnám idegileg. Egyszerűen nem éri meg, nekünk. Lutri, hogy hogy viseli a gyerkőc.
32/35 anonim válasza:
33/35 anonim válasza:
jav:
(de itt van egy busszal együtt)
34/35 anonim válasza:
Na kedves válaszoló, hogy döntöttetek?
35/35 anonim válasza:
Görögországba nem, Horvátország északi részére simán (mondom ezt úgy, hogy én Skóciába voltam busszal, az még Görögországnál is messzebb van). Amúgy hatalmas OFF, de ki írta azt a baromságot, hogy oda is repülővel menjen? Maximum Dél-Ho., Dubrovnik környékére, de hogy az Isztriára :D Repülővel szerintem Görögország is vállalható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!