6-700km autóban két kicsi gyerkőccel. Tudnátok adni ötleteket?
Sosem voltunk még ilyen hosszú úton két kicsivel. A naggyal már igen, de akkor pedig még ő volt kicsi :D
Mindenféle tipp érdekel, hogy lehet könnyebben átvészelni.
A pici 10hónapos, általában jól bírja az autózást, legtöbbször el is alszik tőle. De elég izgő-mozgó, nehéz egyhelyben tartani, mióta tud mászni és lépegetni.
A nagy 4 éves, egy darabig leköti, ha lesi a tájat, de viszünk mesekönyvet, tableten mesét, stb.
Mit tudnátok még javasolni?
Éjjel 1körül indulunk, és remélhetőleg reggel 8-9 fele ott is leszünk.
Hátra üljek én is hozzájuk? Milyen sűrűn tartsunk pihenőt? Mivel kössem le őket a kocsiban? Minden érdekelne :)
4 éves a kislányom és én 'megszoktam vele beszélni', hogy miket fogunk 'játszani' az autóban.
szoktam mesét olvasni... mesét néz hátul... fényképezünk: az én kezemben a gép, ő meg mondja, hogy mikor hová fényképezzek. babázik, apával nézi az autókat... stb
aztán jól fáraszd le napközbe, hogy minél hamarabb elaludjon.. pontosabban elaludjanak :)
a megállást pedig úgyis látni fogod. mi amikor először utaztunk hosszan, akkor megálltunk óránként. következő évben így számoltam, de akkor meg olyan nyugodt volt, hogy 2 óra lement egy huzamban.
számolhatsz egy órával, aztán meg lehet, hogy bealszanak, aztán meg lehet tenni egy huzamban több órát is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!