Kisfiús anyukák, a Ti párjaitok/férjeitek hogy jönnek ki a gyerkőccel?
2 fiam van, rajonganak az apjukért, talán kicsit jobban is szeretik mint engem, mert őt nem látják egész nap... :)
Mondjuk a férjem is odavan értük és minden idejét velük/velünk tölti... :)
2 és fél éves a fiam. Nálunk is van hasonló gond, bár apuka nem féltékeny, inkább azt szokta mondani, hogy rosszul esik neki, hogy (szerinte) a gyerek nem kötődik annyira hozzá, mint hozzám. Inkább szomorú. Amúgy igazad van, tényleg nem elég, hogy napi fél órát bohóckodnak. Küldd ki őket autót szerelni, ásni a kertbe, tényleg, szervezzenek fiús programokat. És ne legyen féltékeny, valamelyik szülőhöz általában jobban kötődik minden gyerek. És persze bármikor fordulhat a kocka.
Vagy próbáld rávezetni a gyerkőcöt, hogy azért néha mondogassa, hogy szereti apát, esetleg hívja fel telefonon nap közben, legyen kontakt.
4,5 éves a fiam. nagyon anyás, én vígasztalhatom, én olvashatok, adhatok neki inni, enni, stb. a gyógypuszi csak tőlem kell :)
viszont apa az Isten neki, ő tudja melyik autó micsoda, sőt ő autót szerelni is tud, ráadásul legoból is csak ő tud f1-es élethű autót építeni :D
teljesen más a kapcsolata velünk :)
szerintem majd ha kicsit nagyobb lesz és apa tud majd vele mit kezdeni, mert most mi a tartalmas program? játszótéren lökheti a hintában? :) 2 év múlva meg mehetnek horgászni, mezőre autót vezetni tanulni, sárkányozni, focizni, biciklizni, na majd ezek lesznek az igazi közös programok :)
Ez mind nagyon jol hangzik. En is mennek autot vezetni es horgaszni barmikor!
29 eves vagyok es szakallas, 100 kilo. De tenyleg.
Egyebkent asszonypajtassal mi fiut szeretnenk. O nokkel dolgozik egesz nap es velem jobban kijon. XD
A valaszok nagyon tetszenek mindenkitol. :) Mar alig varom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!