Egy éves gyerkőccel be merjek vállalni egy buszos Horvátország vagy Görögországi utazást?
Figyelt kérdés
Volt valaki aki elment îgy? Tapasztalatok?
Bevállalnátok?
2015. jún. 22. 15:01
21/35 anonim válasza:
szerintem Horvátország közeli része bevállalható,de én menetrend szerinti busszal mennék,mert az éjszaka megy reggelre van ott,ha szerencséd van átalussza az utat. szállást meg lehet innen foglalni.
22/35 anonim válasza:
Miért nem vesztek egy autót a görögországi nyaralás árából? Annyi pénzből már kijön egy olyan autó, ami elmegy pár évig, aztán mehetsz jövőre külföldre. Amúgy nem mennék ekkora gyerekkel buszos kirándulásra.
23/35 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy erről szól a kèrdèsem hogy mièrt nem autót veszünk a nyaralás árából.
2015. jún. 22. 16:39
24/35 anonim válasza:
Legyel tekintettel a tobbi utasra is.Lehet a masik parnak szerencseje volt.Az ilyen pici gyerek meg jo esellyel vegig orditja az utat,es nem tudsz mit csinalni.Azert igy elindulnu,hogy ugyse szallithatnak le...azert egy kulfoldi nyaralas nem ennyire fontos.
25/35 anonim válasza:
Egy éves gyereknek semmilyen maradandó élményt nem nyújt sem Görögország, sem Horvátország.
26/35 anonim válasza:
27/35 anonim válasza:
1 éves gyerekkel 2-3 órás útra mennék maximum! Van repülő is, ami sokkal hamarbb célba ér. Én azzal mennék. Busz semmiképpen nem jön szóba.
De te tudod... csak nehogy megbánd...
28/35 anonim válasza:
Off: Kedves 26-os. Abban az árban még nincs benne az oda-és visszaút.
29/35 anonim válasza:
Eszembe sem jutna.
Barátnőmék autóval voltak síelni,amikor egy éves volt a pici, még az sem volt egyszerű.
Ezzel én úgy vagyok,hogy ha gyereket vállaltam, akkor le tudok mondani egy-két évre valamiről.
30/35 anonim válasza:
2,5 éves volt a gyerek, amikor először nyaralni mentünk, az elsődleges szempont az volt, hogy maximum 2 óra legyen az út, és autóval mentünk, így út közben bármikor meg tudtunk állni.
Ilyen kicsivel még nem mennék külföldre semmivel, nemhogy busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!