Hogy fogom ezt bírni?
13 hónapos a kislányom , és 2 hónap múlva születnek az ikertestvérek ( lányok ). Ha bármi ötletet tudtok adni hogy könnyebb legyen három csajszival szívesen várom :)))
Illetve ha tudtok neveket ajánlani az ikreknek azt nagyon megköszönném:))
Én csak erőt és kitartást tudok Neked kívánni, kérj segítséget minnél többet, a nagynak találj "én" időt, ahogy magadnak is.
Nevek: Adél és Alíz, Léna és Lia, Emma és Fanni.
A férjednek keményen be kell segítenie. Akkor is, ha sokat dolgozik. Nagymama, nagypapa, testvér, sógornő, barátnő, szomszéd, bármilyen segítség esetleg?
Nekem a legkisebb gyerekem születésekor 15és 21 hónaposom és egy 5,5 évesem volt, de a Te eseted nehezebbnek tűnik.
Kitartást Neked!
hát azt ajánlom keress valakit aki heti 2-3x takarít pl. felmos, vasal, ilyenek pl. egy nyugdíjas néni,diáklány,másik anyuka (ha van rá keret)
ételrendelésre ajánlom a teletálat. teletal.hu messze a legfinomabb ilyen kaja :-)
kezdjetek el most bevezetni egy rendszert pl. férjed munka előtt és után elmosogat stb...
ejha :D tuti nem lesz könnyű, de biztosan menni fog. :) Esetleg a párod, testvéred, barátnőd be tud segíteni?
Hogy hívják a "nagylányt"? mert ahhoz könnyebb lenne nevet ajánlani :)
Sok sikeeeerrrtttt ;)
Ikreknek: Lia és Léna ;)
3gyerkőc anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!