18 hónapos baba mellé újszülött? Novemberben érkezik a kis tesó és kicsit félek hogy fogom bírni a kettővel, főleg ha apa dolgozik.
Irigyellek! Nekem is 18 hós a picim, és nem tudunk most vállalni, mert tanulok. )-:
Biztos, hogy klasszul fogod csinálni! A sokadik leszel a világtörténelemben!
Köszi a válaszokat, kedvesek vagytok!
Valóban a 2.-at már máshogy várom, mert tudom mire számíthatok (bár minden baba más).
De biztos mindent sikerül megoldani a két manóval :)
Ne is mond ugyanígy vagyok júliusban jön a kis tesó akkor lesz a fiam 18 hónapos,már előre látom,hogy mennyire kileszek merülve az éjszakai kellése.....ugye most véletlenül sem tudok majd aludni napközben egy percet sem mert ott lesz a nagyobbik gyerek is ,de remélem a pici is csak 2 hónapig fog kelni éjszaka mint a bátya....!
Kitartás előre is!
Szia! Gratulálok a kicsikéidhez. Nálunk ugyan 2,5 év van a gyerekek között, de apa kint dolgozik. Ahogy hazajöttünk a kórházból, másnap már ment vissza Németországba. Azóta is egyedül vagyok a két manóval, de csak az eleje volt húzós.
Boldog babavárást :), mer hidd el az lesz....
Biztos klasszul megoldod a dolgokat. Sok sikert és örömet az életben.
Most még nagyon húzós lesz, de késöbb hosszú távon nagyon elönyős lesz a kis korkülönbség.
Szóval összeségében jobban jársz.
Az első 1 évben ne csinálj programot magadnak. :-)
Egy év után már eljátszogatnak egymással akkor kifejezetten könyebb minha csak egy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!