Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek hogy a kisfiam...

Mit tegyek hogy a kisfiam egyen végre normálisan? Napok óta csak max.70-90 ml-t eszik.

Figyelt kérdés
Ma váltottam másik tápszerre hogy hátha az a baja hogy megunta az előzőt,de nem.Ezt sem hajlandó megenni.Mit csináljak már végre vele.Így nem hízni hanem fogyni fog.Most is megevett 20ml.-t és kész.Többet az istennek sem hajlandó enni.Kiköpi.Viszont a teát és az ivólevet inná állandóan.Ettől nem fog hízni soha.Így is kis súllyal született és 13 hetesen volt 4760 gr.Tanácsra lenne szükségem.2 hósan pedig megette a 140-160-akat.Mit tegyek?Esetleg ha tennék cukrot a tápiba?Egyáltalán lehet kristálycukorral édesíteni nekik?
2010. márc. 1. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:

szia

Mennyi idős a babád? Nem lehet elkezdeni a hozzátáplálást?

2010. márc. 1. 16:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Holnap leszünk 15 hetesek.

Ivólevet és ma már őszibarackot adtam neki.

2010. márc. 1. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem folytatsd a hozzátáplálást.4 hótól már tejpépet is lehet adni. Attól majd hízik egy picit.

Sajnálom hogy így vagytok. Ehetne rendesen az a kis drága!

Kitartás

Hátha írnak még valami ötletet.

2010. márc. 1. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nálunk is ugyanígy volt,igaz az én kisfiam már 6 hónapos múlt.Mi is tápszert váltottunk,sőt cumisüveget is cseréltünk,de így sem akart többet enni.Próbáltuk ízesíteni,szőlőcukorral lehet,max 2 szemet összetörve bele a tápszerbe...ettől nem lesz semmi baja.

De mi így sem jártunk sikerrel,így kipróbáltam,hogy kanállal adom oda neki..azóta mindent megeszik,sőt lassan emelni is kell az adagját.

Vagy esetleg kérdezd meg az orvosodtól,hogy adhatod-e a sinlacot tápszer helyett...végül is ez is tápszer,de lehet pépként is adni.

Remélem tudtam ötleteket adni,sok szerencsét:)

2010. márc. 1. 17:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat!

Hát most megevett egy kis őszibarack pürét és ivott rá teát és el is aludt.Ennyi.Nemtudom mi lesz ha nem eszik.A párom tanácsára azt fogom csinálni hogy az egész napi mennyiséget fogom lemérni.De az is lópikulára fog kijönni.Ha más nem lesz akkor megpróbálom a tejpépet adni neki az hátha bejön.Jaaaj meg tényleg nem hallottatok valamit a babatejről?Azt mikortól lehet adni nekik?Na majd ha engedi ki is írom kérdésben.

2010. márc. 1. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vmi van a levegőben, mert az én 3 hónapos fiam sem akar enni. Szinte csak annyit eszik, mint mikor megszületett, és azt is csak hosszú harc után. Csak nézelődik evés helyett, és ha bele akarom tennni a szájába a cicim, akkor sír.

Egyébként volt ma egy hasonló kérdés, és ott is többen írták, hogy nem akar mostanában enni a babájuk.

2010. márc. 1. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is hogy válaszoltál!!!
2010. márc. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!