Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hós kisfiam mikor fog újra...

14 hós kisfiam mikor fog újra normálisan enni? Vasárnap óta beteg.

Figyelt kérdés

szombat este hőemelkedése volt meg vasárnap reggel is. és száraz köhögése. adtam rá neki szirupot. keddre felszakadozott neki de annyira köhögött utána hogy délután mentünk orvoshoz. kapott antibiotikumot meg a köptetőt kell adnom neki. kedden még evett de szerda óta nem eszik főtt ételt. reggel tej este tápszer. napközben egy krémtúró volt tegnap. meg kenyér üresen. ma még csak tejet ivott reggel. tízóraizni nem akart meg ebédelni sem.

inni iszik rendesen. és nagyon sokat alszik.

ja és a köhögéstől már hányt is. már nem köhög annyira ezért nem értem miért nem eszik.

2010. márc. 4. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az antibiotikum a ludas.Nálunk is volt ilyen.Ne erőltesd,lényeg hogy igyon.Kedvencek?Sültkrumpli kézbe,fasirt golyó kézbe? adj neki pár napot,behozza.Enyém egy hét mulva falt mindent,csórikám ugy ki volt éhezve..volt mit behoznia.
2010. márc. 4. 12:12
 2/2 A kérdező kommentje:
kedvenceket is próbáltam, banánt imádja de azt sem. vettem a régi kedvenc bébiételt is de azt sem :( remélem nem tart sokáig. amit főzök az sem kell neki.
2010. márc. 4. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!