Kilenc hónapos lesz 24-én a kisfiam és öklendezik a nagyobb darabos bébikajától. Mikor fogja elfogadni normálisan?
De a kekszet és a kiflit nem úgy eszi,hogy lényegében annyira benyálazza,hogy aztán rágni sem kell?Én is így csináltam régen:D
Hát akkor nincs más,vágd szét a darabokat,először csináld úgy,hogy etetésnél először te kapsz be az ő ételéből egy kanállal,mutatod h rágod aztán ő és játsz ezt így,szal aznapra 2 üveggel számolj etetésenként ^^
Az én lányom szintén ezt csinálja ő dec 9-én múlt 9 hós.
Én főzök neki, így mindent turmixolok alapból.
10 hósom ha csak meglátja a darabos ételt már öklendezik :)
Ez van,több idő kell nekik.
Bár sokszor már arra gondolok,hogy lehet,hogy túl szük neki a nyelőcsöve??? Van ilyen? vagy ez hülyeség?? ki tudja...
Szerintem tedd ki kis tányérra és törd át mégegyszer neki a bébikajcsit,hátha úgy már könnyebben megy neki.
Jó étvágyat :)
Szia!
Mi is így jártunk a Kecskeméti 8 hós kajákkal:) 9 hónaposan a lányom még a túl sűrű pépektől is öklendezett, vagy egyszerűen az első kanál után nem kért többet. Ahogy szaporodnak a fogai, úgy javul a helyzet. Most 13 hónapos, már egész jól haladunk. A legtöbb ételt elég villával enyhén áttörni neki.
Kicsit meg ilyedtem, mert már a 6. foga jön neki. Itt olvastam, hogy valakinek a babája 9 hónaposan reggelire kis sonkás, vajas kifli katonákat eszik. Ebből kiindulva kezdett ez érdekelni. Nem is lenne ezzel gond csak a rokonok kiborítanak sokszor.
Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugodtam, és nem fogom sürgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!