Milupa HA vaníliás tejpépet ízesíthetem-e valamilyen gyümölccsel? 5hós a babám nem eszi meg csak öklendezik tőle.
Az enyém se ette..7 hónapos korától kezdte eszegetni, most már simán bevág egy nagy tálkával (9 hónapos)
Anyatejes, ugye? Az általam ismert szopis babák egyike se ette meg 6 hónapos kora előtt a tejpépet, nem tudom, miért! ( Kb. 5-6 pici van a közvetlen környezetemben)
Nekem ízlik :)
Mi is a HA-s pépet próbáltuk, nem ette meg, kiköpdöste, ő is öklendezett tőle...
Vártunk egy hónapot, szép lassan elkezdte nyammogni, aztán kipróbáltuk a Nestlé folyékony tejpépjét, ami gyümölcsös, vagy gabonás, és azt szerette! Valahogy simább az állaga, mint ezeknek a kikeverősöknek, jobban csúszhat neki! Kóstoltatni kell, hogy nehogy allergiás legyen, mert ezek nem HA-sak!
Az én lánykámnak nem kellett a HA pép, nem volt komolyan indokolt, mert nem allergiás senki a családban, de az első 6 hónapban "kötelezett" rá a doktor néni... :)
Igen, tehetsz bele bármilyen gyümölcsöt.
Habár nálunk így sem csúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!