Alkalmazta valaki 14 hó körüli babánál az aludj jól gyermekem-módszert? Miylen eredménnyel?
Szia!
Az én fiam 13 hónapos volt,amikor megerősödtem,és azt mondtam,szeretnék végre aludni,és nem éjjel 15-20 alkalommal felkelni hozzá,plusz csak ölben aludt el.
Már az első este 10 perc nyafi(nem sírás) után elaludt,nem is ébredt fel 1x sem:)!
Azóta csak akkor zűrösebb az éjszaka,ha fogzik,vagy beteg!
Rá kell magad szánni,és nem szabad sajnálni őt,mert már nagyon tudnak manipulálni,kihasználják,hogy ennyire szeretjük őket:)
ó, igen. ravaszak, ezt tudom. :)
viszont asszem, az átlagnál aggódósabb vagyok, emrt egy kcist húzós volt nekünk az eleje (intenzíven volt miután megszületett), és szeritnem emiatt félek, "nehogy valami baja legyen". tudom, minden anya fél, de én abszolút nem tudom hallgatni, ha sír. amúgy más téren nincs elkényeztetve, ha valamit nem szabad, nem szabad és pont. szóval azt mondjátok, nem lesz baja tőle (lelkileg értem, nagyon anyás, szinte mindig velem van), és beválik?
elsőnek: kb,. oylasmi, hogy kisláynom/kisfiam, mától itt alszol x plüssel, mert már nagy vagy, jóccakát. ha üvölt (márpedig üvölt, legalábbis az enyém), akkor rövid időkközönként, pár perc, bemenni hozzá, és megnyugtatni, hogy nem hagytad el, és hogy akkor is ott kell aludnia, nem szabad kivenni, csak az ágyban simizni, stb. állítólag hatásos egy idő után, kinek hamarabb, kinek később. csak ténelyg nem tudom, hogy neletörődik-e, hogy egyedül alszik ezentúl, vagy pedig abba törődik bele, hogy a szülei már nem szeretik, nem számíthat rájuk? (mondtam, hogy aggódós vagyok.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!