A babakocsi státuszszimbólumá vált?
Nekem egy Graco van 50 ezer volt hordozóval együtt és imádom, hogy akkora kosara van alul.
1 éve nyúzzuk, teljesen meg vagyok vele élégedve.
20:53
Mi 40000 vettünk és büszkén tolom, felénk a gazdagabbaknak is ilyen van.
Én nagy kerekűt szerettem volna és a lényeg az volt, hogy piros-fekete legyen!
Mi használt Graco Quattro Tour Deluxe-ot vettünk az ebay-en 25.000 Ft-ért mindennel együtt. Itthon 100.000 körül volt az ára. Nagyon jó állapotban volt, de én nagyon utáltam, mert dög nehéz és keskeny a fekvőfelülete.
Mai fejjel vennék egy mózeses kocsit és egy sportot olcsón, szintén az angliából.
Én amikor pocakos voltam, egy régebbi típusú babakocsit szerettem volna venni. De! Kaptunk használt babakocsit, kicsit kifakult, kicsit nyikorog, de már nem bánom. Úgy gondolom nem az a fontos milyen a babakocsi, hanem az a fontos mi van benne.
Mi nagyon sok használt holmit -ruhát, cipőt, játékot, kismotort, gyerekülést- kaptunk, és bár megtehetnénk, hogy megvegyük az újat, akár a drágát, de gondoljatok bele, meddig is lesz benne a picink. Tényleg megéri a drágább?
A kérdezőnek írom: én büszke vagyok a gyerekemre és még soha nem a kocsi minőségéért állítottak meg, hanem a babám dícsérése miatt. Számomra nem ciki a használt és/vagy olcsóbb felszerelés.
Gabi
Elso babammal mi is hasznaltan vettunk babakocsit Chicco-t 40 fontert (Angliaban elek). Teljesen elegedett voltam vele, nagyon jo kis babakocsi volt.
Most egy uj Phil and Teds-em van, azert mert nagyon tetszik, meg 15 honap a korkulonbseg a ket fiam kozott, nem szerettem volna egy robosztus testverkocsit, nem tudnam hova tenni, valamint nagyon praktikus hogy leveheto a testverules, igy kesobb onalloan is hasznalhato.
Szoval nalam mindket veglet megvan en nem ereztem cikinek a hasznalt babakocsimat, de a mostani miatt se erzem magam kellemetlenul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!