Vírusos szemölcsök lettek a kezemen, hogyan pelenkázzam a gyermekem, hogy ne fertőzzem meg?
Figyelt kérdés
Már régóta van, de most tudtam meg mi ez, eddig is pelenkáztam és nincs más, aki ezt megtegye helyettem. Terhes is vagyok, kezelésre sajnos még nem tudok menni. Addig mit tegyek?2010. febr. 28. 13:54
1/8 anonim válasza:
esetleg vegyél gumikesztyűt és abban, más hirtelen nem jut eszembe.
3/8 A kérdező kommentje:
És eddig megfertőzhettem? Milyen tünete lesz annak? Nagyon bosszant, Istenem :(
2010. febr. 28. 14:12
4/8 anonim válasza:
Gyógyszertárban tudsz venni dobozban kb.100 darabos orvosi gumikesztyűt,használd azt,és mindig tudsz tisztát kivenni.
5/8 anonim válasza:
Gumikesztyű+próbál ki a Baneocin kenőcsöt.
6/8 anonim válasza:
szerintem ne kenj rá semmit. én elmentem bőrgyógyászhoz, azt mondta kb 2éves korig ezt nem kaphatja el a baba. hát ha ő ezt mondta...ő az orvos..
7/8 A kérdező kommentje:
ooooooooooooh, bár úgy lenne!!!!!! Vettem kesztyűt azért, és köszönöm!!!
2010. febr. 28. 21:29
8/8 anonim válasza:
Nekem a nyakamon van pár,a kisfiamnak a cicijén lett 2 db 18 hó körül.A doki mondta majd elmúlik,de én kb 4* bekrémeztem és szépen leestek,azóta sem jöttek vissza neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!