Ha kislányom telepisili a pelenkát éjszaka, keltsem fel, és pelenkázzam át?
Figyelt kérdés
Reggelre minden tiszta pisi, a pelus is többször kiszakadt, és szétgurultak a kis zselé darabok (pampers). Elég sokat iszik, de nem gondolnám, hogy kórosan sokat. Mi ilyenkor a teendő? Törődjek bele, hogy minden reggel tiszta pisi minden, vagy ébresszem fel éjjel átpelenkázni?2011. jan. 5. 19:58
1/16 anonim válasza:
Egy jól alvó baba arra nem kel fel,hogy tisztába teszed.De ne hagy ilyen pisitengerbe reggelig,arról nembeszélve,hogy szétrohad az ágya idővel és büdös is lesz.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ahogy a felnőttek is, mindneki máshogy alszik, és az is teljesen normális, ha ettől felébred (sőt inkább kevesebben nem lesznek éberek, szerintem).
Lehetne egész nap többet itatni, így nappal pisil többet, és estére nem lesz annyira szomjas, a pelus se lesz annyira tele?
3/16 anonim válasza:
Mennyi idős? Cserélhetnél éjjeli pelenkát más típusra, lehet hogy az is segítene.
4/16 A kérdező kommentje:
Nap közben is elég sokat pisil. 12:00kor van az ebéd, 17:00kor az uzsi, 20:30kor a vacsi, és mindig telepisis pelust veszek le róla. Persze, ha közben van kaki, akkor kisebb a pelus. Arra gondolok, ha éjjel nem 11 órát lenne rajta a pelus, hanem mondjuk 5+6-ot, akkor nem lenne minden pisis. Viszont nagyon félek, hogy elrontom ezzel az éjjeli alvását. Olyan ügyesen 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Nem zavarna be nagyon az éjjeli tisztázás? Amúgy 9 hónapos
2011. jan. 5. 20:18
5/16 anonim válasza:
Szerintem is válts másik márkájú pelusra,legalább éjjelre.Eleinte én is Pamperst használtam,de az nem nagyon bírja az éjszakát.
Közvetlenül alvás előtt add rá a pelust,ki kell bírnia,én nem zavarnám éjjel,még rászokik és később is felébred.
6/16 A kérdező kommentje:
Megpróbálok másik pelust, erre még nem gondoltam. Ami nem válik be, azt majd elhasználom napközben. Egyébként lefekvés előtt mindig újat adok Rá. Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!
2011. jan. 5. 20:51
7/16 anonim válasza:
Próbáld meg a Liberot, a Pampers nálunk is átázott reggelre, minden reggel tiszta pisi volt a bodyja a lányomnak, mióta a másik pelus van egyszer sem ázott át.
8/16 anonim válasza:
maradhatsz a pampörsznél is de válts nagyobbra. akár 2vel nagyobbra is! babám 1 éves, nappal bőven jó rá a 4es pelus de éjjelre 5öst adok, most készülünk 6osra cserélni mert megint heti1x-2x reggelre pisis
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor először méretet váltok, mert a márkaváltástól azért félek, nehogy kipattogjon tőle. Ilyen szempontból a pampers bevált. Ha ez nem jön be, liberora váltok, újszülött korában azt is használtunk, akkor nem volt baja tőle. Köszönöm a hasznos válaszokat!
2011. jan. 5. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!