Ha kislányom telepisili a pelenkát éjszaka, keltsem fel, és pelenkázzam át?
Pampers lesz a legtöbb pisit elbíró pelus, higgy nekem, már tapasztalatból írom. Kisfiamnál szerintem egy baba sem pisil többet. :) 784 grammos pelus a rekordunk, és ebben csak pisi volt! :)
Ha az active baby nem bírja, próbáld ki esetleg a premium care pelust, az is több nedvességet elbír, mint az active baby. De először válts tényleg eggyel nagyobb méretre. Bár nem írtad, hogy hány kg a babád, de mi például már az ötöst használjuk, pedig csak 10,5 kg volt a kisfiam, mikor erre váltottunk. Még bőven beleférne a 4 és 4+ pelusok kg-határaiba, de totál esélytelen, hogy azok bírják pár óránál tovább.
Én innen szoktam rendelni pelenkát, Bio Baby biopelenkát.
Mondjuk nekem fiam van, meg nagyobb mint a te babád, de 2,5 évesen többet is pisil, és nekünk ez az egy vált be éjszakára, kibírja a 11-12 óra alvást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!