Mikor jelentek meg először (hány hónapos ill. éves korban) gyerekeiteken anyajegyek és szemölcsök?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 16:32
1/7 anonim válasza:
Kb. 2 éves volt a kisfiam, amikor az első (és eddig egyetlen) anyajegye kijött. Szemölcse nincs.
2/7 anonim válasza:
1 éves, eddig kb. 8 hónaposan lett egy azóta is halvány májfoltja a lábán és 10 hónaposan egy pici anyajegye a derekán. Apja és én is elég "pöttyösek" vagyunk.
3/7 anonim válasza:
szerintem még egy hónapos sem volt,mikor megjelent rajta egy anyajegy..
4/7 anonim válasza:
A kisfiamnak pár hónapos korában jelent meg egy anyajegy a bokáján. Nincs több neki, most 2 éves.
A lányomnak nemrég vettem észre egy nagyon picurka kis anyajegyet a karján, ő 5 éves, szerintem nemrég jöhetett ki neki.
Én tele vagyok anyajgyekkel. :-(
5/7 anonim válasza:
Enyém sajnos egybefüggő 3 db hatalmas szőrös anyajeggyel született:((((
Méghozzá a mellkasán:(((((
6/7 ava87 válasza:
3 éves kora körül kezdtek neki megjelenni, nagyon picikék, könyökénél, bokáján, derekán.
7/7 anonim válasza:
2 éves korában, egy anyajegy a vállán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!