Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megnézitek mit kaptam "célzásb...

Megnézitek mit kaptam "célzásból"?

Figyelt kérdés

[link]

:)

2010. febr. 28. 13:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Besz@..rok!!! Még néztem is, hogy milyen szép kis csipkés terítőn tartod a trendy laptopodat!! Naggggyon szuper!!!!! Igen jó!!!!

Ja, és boldog születésnapot egy kicsit utólag is!

(hát! Ez király, este meg is mutatom a férjemnek)

2010. márc. 4. 12:12
 32/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Volt szived megvágni és megenni?gratulálok a férjedhez, nagyon kreatív

/Z/

2010. márc. 4. 12:55
 33/46 anonim ***** válasza:
Gratulálok és sok-sok boldog szülinapot Neked! Nagyon tetszik a torta!!!!!!!!!!! Jó fej a férjed! Az enyém szerint is függő vagyok, majd neki is megmutatom, hátha érti a célzást :)))))
2010. márc. 4. 13:02
 34/46 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok! Szülinapodhoz is, meg a férjed kreativitásához is, gondolom ezt az élet más területein is kamatoztatja...:D Az én Anyukámat is 28-án ünnepeltük, és aznap bújt ki a babánk első fogacskája! Sok boldogságot Nektek is!!!
2010. márc. 4. 13:22
 35/46 anonim ***** válasza:
De jó!! :) Mivel én is függő vagyok,ezért megkaphatom az enter gombot?? :) Boldog szülinapot kívánok! Nagyon jó pofa volt a párod hogy ezt csináltatta:) Melyik cukiban vállalták el??
2010. márc. 4. 13:24
 36/46 anonim ***** válasza:

JAAAAAAAAAAJJ dE JÓ

ára is volt!!!

2010. márc. 4. 13:25
 37/46 anonim ***** válasza:
de jóóóóóóó,szuper ötlet!Boldog Szülinapot!
2010. márc. 4. 13:45
 38/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is ! :)Örülök,hogy azért még rajtam kívül is akadnak bőven függők... :)

[link]

Innen van a torta,én imádom ezt a cukrászdát.

Az iwiwen kerestem, de nem találtam semmi ilyet,tudnátok esetleg linket küldeni!?

2010. márc. 4. 22:29
 39/46 A kérdező kommentje:
Ja a csipkés terítőn,nagyon jót nevettem!!! :D
2010. márc. 4. 22:30
 40/46 anonim ***** válasza:
A tulajnak írj emilt, és neki küldd el a képet, ő tudja feltenni csak az iwiwre a klubképekhez.
2010. márc. 5. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.