Besz@..rok!!! Még néztem is, hogy milyen szép kis csipkés terítőn tartod a trendy laptopodat!! Naggggyon szuper!!!!! Igen jó!!!!
Ja, és boldog születésnapot egy kicsit utólag is!
(hát! Ez király, este meg is mutatom a férjemnek)
2010. márc. 4. 12:12
32/46 anonim válasza:
Szia!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Volt szived megvágni és megenni?gratulálok a férjedhez, nagyon kreatív
/Z/
2010. márc. 4. 12:55
33/46 anonim válasza:
Gratulálok és sok-sok boldog szülinapot Neked! Nagyon tetszik a torta!!!!!!!!!!! Jó fej a férjed! Az enyém szerint is függő vagyok, majd neki is megmutatom, hátha érti a célzást :)))))
2010. márc. 4. 13:02
34/46 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Szülinapodhoz is, meg a férjed kreativitásához is, gondolom ezt az élet más területein is kamatoztatja...:D Az én Anyukámat is 28-án ünnepeltük, és aznap bújt ki a babánk első fogacskája! Sok boldogságot Nektek is!!!
2010. márc. 4. 13:22
35/46 anonim válasza:
De jó!! :) Mivel én is függő vagyok,ezért megkaphatom az enter gombot?? :) Boldog szülinapot kívánok! Nagyon jó pofa volt a párod hogy ezt csináltatta:) Melyik cukiban vállalták el??
2010. márc. 4. 13:24
36/46 anonim válasza:
JAAAAAAAAAAJJ dE JÓ
ára is volt!!!
2010. márc. 4. 13:25
37/46 anonim válasza:
de jóóóóóóó,szuper ötlet!Boldog Szülinapot!
2010. márc. 4. 13:45
38/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is ! :)Örülök,hogy azért még rajtam kívül is akadnak bőven függők... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.