2/46 A kérdező kommentje:
Semmi gond nincs vele,ez egy torta... :)
Csak gondoltam megmutatom mit kaptam.
2010. febr. 28. 13:50
3/46 anonim válasza:
Ja hogy torta! Ez nagyon jó. Meg is akartam az imént kérdezni, hogy mit akarsz ezzel nem értem. Nagyon ötletes!!! Én is kiérdemelnék egy ilyet, mert folyton én is itt lógok! Szülinapra? Mert akkor Isten éltessen nagyon sokáig!
4/46 anonim válasza:
Nagyon király-))
férjem is mondogatja, hogy függő vagyok:-))
5/46 anonim válasza:
első vagyok.Ez a tied??te ilyen tortát kaptál?nem is gondoltam,hogy az.nagyon nagyon édes.de mivel mi is ehhez tartozunk igy mi is kérünk belőle,úgy illik::))
6/46 anonim válasza:
Miből van ez, torta vagy gyurma? mire kaptad? ajándékba? aranyos.
7/46 anonim válasza:
Hát ez a torta nagyon ott van!!!
Megkérdezhetem hol lehet ilyet csináltatni?Gondolom hogy nem volt olcsó!Nagyon aranyos én is csináltatnék egy motort a férjemnek.
8/46 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen ma van a szülinapom arra kaptam célzásból... :)
2010. febr. 28. 14:04
9/46 A kérdező kommentje:
Elküldöm privátban a címet...
2010. febr. 28. 14:05
10/46 A kérdező kommentje:
Ezért is raktam fel mert Ti is ehhez tartoztok! :)
2010. febr. 28. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!