11/46 anonim válasza:
De tök jó!elöször én is csak néztem,hogy mi ez....nekem is érik egy ilyen,a férjem szerint függö vagyok:D
nagyon boldog szülinapot:D
(Zsoka)
12/46 anonim válasza:
Nagyon tetszik.Majd írd meg milyen ízű ha már meg nem kóstolhatjuk:)
Egyébként Happy Birthday !!
13/46 anonim válasza:
Köszönöm megkaptam a címüket!!
Ez mellett Boldog Szülinapot!!
14/46 anonim válasza:
Hát ez szuper!!!
Nagyon boldog szülinapot Neked, és gratulálok az ajándékozónak az ötlethez!!! :)
15/46 anonim válasza:
Aztaa :D Nagyon tuti!! Meg is mutatom a párocskámnak... célzásból ;)
Boldog szülinapot kívánok!
16/46 anonim válasza:
Hááááát ez nagyon jó!Először azt hittem, hogy alumíniumból eszkábálta össze valaki.Na, ezt megmutatom a férjemnek, ha megjött a tekergésből.Állítólag én is függő vagyok.De már nem annyira, mert a csemete egyre kevesebbet alszik.
17/46 anonim válasza:
Nagyon kemény!!! Gratula az ajándékozónak! Van fantázia :D
Boldog szülinapot!
18/46 anonim válasza:
14:48-as vagyok.Bocsi, ez lemaradt:Boldog szülinapot!
19/46 A kérdező kommentje:
Köszi csajok,aranyosak vagytok! :)
Látom akkor nem csak nálunk vannak ilyen célzások,hogy függő vagyok! :)
2010. febr. 28. 14:23
20/46 anonim válasza:
Nagyon jó,tetszik,és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!és ha majd eszitek gondoljatok rám is, és a többiekre!Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!