Ti leteszitek a babátokat/kisgyereketeket az orvosi rendelőben hogy had kússzon-másszon a földön?
Attól függ,hogy hol: maszek orvosunknál (gasztros) a váró direkt úgy van kialakítva,hogy van egy kis szőnyeg,ott játszanak a babák,a nagyobbaknak van kis asztal-szék,ceruza stb.Szóval ott simán,együtt játszik más babákkal.Időpontra megyünk,de mivel sürgős eseteket is fogad,így van,hogy csúszik,mi még kaját is kell,hogy vigyünk,mert nagyon messziről megyünk.
A háziorvos rendelőjének a várójában egyszer tettem le.Akkor ott voltunk kb. két órán keresztül,ülőhely már nem volt leülni vele és nekem a gerincsérvem 1-1,5 óra után feladta a 10 kilós izgő-mozgó gyerek cipelését(babakocsink nem volt,autóval mentünk,de mivel ez sincs túl közel,nem tehetem meg,hogy majd visszajövünk később)Amúgy máskor nem tettem még le.
Annyira tudtam, hogy le lesz pontozva, hogy a pelenkázóra sem teszem le. Gondoljátok, hogy az sokkal tisztább? Azt ráadásul nem is takarítják naponta, és ki tudja, melyik gyerek tapicskolta végig a cipőjével, meg azzal a kezével, amivel előtte a földön mászott..
De ti tudjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!