Bogarszemu kérdése:
Fitymaszűkület avagy letapadt kuki? Szeretném elkerülni az orvosi beavatkozást másfél évesemnél.
Figyelt kérdés
Mikor próbálom hátrahuzogatni óvatosan, azt látom, hogy nagyon sötét a kuki, ez természetes? Félek nehogy baj legyen inkább abbahagyom... Ez ilyen kell legyen?2014. febr. 25. 20:40
1/11 ADIREGI válasza:
fordulj orvoshoz . ez a cukorbetegseg elso jele
2/11 anonim válasza:
Na még ilyet sem hallottam, hogy ez a cukorbetegség jele lenne... Ezt honnan veszed kedves első?
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy mihez lehet hasonlítani a színét, milyen kell legyen?
2014. febr. 25. 22:28
4/11 anonim válasza:
2-es vagyok. Az én kisfiamnak is sötétebb színű mint a fitymája. Nem tudnám meghatározni milyen színű, de neki alig lehet hátrahúzni, csak annyira, hogy éppen látszódik.
5/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo, mennyi idos es neked mi a terved, elviszed orvoshoz? A mi doktornonk ugy fogalmazott, hogy majd "felpisszenti"... Gondolom picit bevagja a bort...
2014. febr. 26. 11:31
6/11 anonim válasza:
Nem baj ha sötétebb. A kisfiam szintén másfél éves, természetes ha sötétebb a fitymája. Felhúzod neki rendszeresen? Gondolom azért fürdésnél próbálkozol vele, hiszen meg kell mosni. Akkor lesz baj, ha nem húzod fel neki.
7/11 A kérdező kommentje:
Persze próbálgatom. Csak első gyerek és nem tudtam, hogy ez így normális-e hogy sötét :-)
2014. febr. 26. 15:27
8/11 anonim válasza:
2. vagyok. 15 hónapos. Nekem azt mondta a doktornő, hogy húzzam hátra fürdésnél amennyire lehet. Én is meglepődtem, hogy sötétebb, de úgy gondoltam, hogy normális. Igazából örültem, hogy ennyire hátrajön a fitymája, annyira szűk neki. Én nem akarom, hogy feltépjék neki, vagy bármi ilyesmit csináljanak vele. Van valami kenőcs (orvos írja fel), amivel kenegetni kell fürdés után, és attól szépen fokozatosan enged annyit a bőr, hogy hátra lehet húzni. Így nem hegesedik, sokkal humánusabb megoldás szerintem. Én ezt fogom tenni, ha nem oldódik meg ez a probléma, de tuti nem engedem, hogy feltépjék neki.
9/11 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy 2 éves koráig nem is csinálnak vele semmit. A krém nevére nem emlékszem, de megkérdezem ha gondolod.
10/11 anonim válasza:
Amint lehet vidd el orvoshoz és ő majd tudja mit kell csinálni :)
A mire a srác felnő nem is fog emlékezni rá hogy neki volt ilyen problémája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!