Másfél éves kisgyereketek hogy viselkedik az orvosi rendelőben várakozás közben?
nálunk van játszószoba, ott szépen motorozik, csúszdázik.
nem hiszem, hogy zavarna bárkit is, hogy eleven a fiad! emiatt ne aggódj!
teljesen normális
a kisfiúknak sokkal nagyobb a mozgásigényük
Pont ma voltunk orvosnál másfél éves kisfiammal, mert beteg.:)
És igen, egy percre sem lehetett leültetni. Ráadásul sokat is kellett várni, nyűgös is volt a betegsége miatt, szóval nem volt könnyű.
Én hagyom, hogy sétálgasson, de ha olyat csinál, vagy olyan helyre megy, akkor rászólok vagy elvezetem onnan.
Amúgy más gyerekek is ilyenek.
Cikinek nem ciki, nekik ez a természetes, nagy a mozgásigényük.
Múltkor egy anyuka elvitte az óvodás korú lányát az orvoshoz, gesztenyét dobálgatott a váróban, feldobta a mennyezetre, meg majdnem kidobta vele az ablakot. Az anyuka meg ezen jót nevetett. Na, ez ciki. Bár inkább szégyenletes.
Nem ciki, ha ilyen a gyereked, viszont annyira nem lehet beteg, ha így futkos.
Az én gyerekeim dülöngélnek az ölemben, amíg be nem hívnak, olyan rosszul vannak a láztól.
Épp ma voltunk dokinál. Van kicsi játszósarok, általában ott talál magának valami érdekeset. Sok hasonló korú volt a rendelőben, ők jöttek-mentek vagy játszottak.
Nem ciki.
Nem várható el egy ilyen kisgyerektől, hogy moccanás nélkül üljön.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen, én is nagyon örülök, hogy nem fél, csak azért vetődött fel bennem ez a kérdés, mert tényleg Ő az egyetlen, aki "jól érzi ott magát", és mindenki úgy néz ránk, hogy látom, hogy azt gondolják, hogy neveletlen. Általában csak tanácsadásra megyünk szerencsére, de ha beteg, akkor is ugyanúgy rohangál, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!