Babaúszás, Budapest. Hol kérnek orvosi igazolást hozzá?
sehol :) ez egy program, olyan mint a baba mama klub vagy baba masszázs...
BHRG az egy terápia, ha valami gond van a babával, és az orvos úgy gondolja, hogy ez a megfelelő a baba fejlesztésére, akkor küld el beutalóval, de ez nem "babaúszás". ez van Bp-est a BHRG alapítványnál és a gézengúznál
Az egészségi állapotáról gondoltam (fertőzések). A gyermekorvos javasolta, hogy olyan helyre vigyük, ahol kérnek ilyet, mert ez jó szűrő a helyet tekintve. Ő is ad majd nekünk, hogy egészséges a gyerek, közösségre veszélyt nem jelent.
Én felnőttként is állandóan nőgyógyásznál kötök ki úszodai látogatások után, ezért féltem a lányomat, nehogy pár hónaposan ő is hüvelyfertőzést kapjon az uszodai víztől. (anyám is ilyen, feltételezem, lehet genetikai hajlam mögötte)
Mi is a stilianosba jártunk, most pedig nagytarcsai kisfókába. Mindenhol kértek igazolást. Nem csak a fertőzéses betegségek miatt, hanem, hogy a gyereknek ne legyen keringési zavara.
Még egy tanácsot remélem megengedsz. Ne vidd olyan helyre, ahová a szülőkön kívül más felnőtt is bemehet. Tehát mondjuk egy uszodába, ami időnként gyermek usziként működik, de amúgy bárki bemehet a vízbe.
Mi a Camponához járunk.tiszta a víz, bár érezni rajta a klórt. én is fogékony vagyok a fertőzésekre, de 3 év alatt soha nem volt gondom, pedig terhesen is jártam.csak babának és szüleiknek van az a medence, kérnek orvosi igazolást.
itt nincs ének, a vízben max felnőtt lehet a babával. más a partról/lelátóról nézheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!