Ti leteszitek a babátokat/kisgyereketeket az orvosi rendelőben hogy had kússzon-másszon a földön?
Kórházban dolgozom és sajnos sok ilyen van.. Tudom, hogy nem mindenki tudja megoldani a gyermekelhelyezést, őket megértem, sajnálom is. Ugyanakkor jönnek apukával, sőt néha nagymamával (értem, hogy kíváncsiak, de mindenkinek elmondjuk, hogy 2-4 óra a várakozási idő) és leteszik a gyereket aki kúszik-másik-rohangál miközben műtétes ágyat tolnak a folyosón, kerekesszékesek jönnek, közelben a lift, rosszul látható helyen. A gyerek meg szabadon rohangászik, van, hogy veri a rendelő ajtaját és úgy üvölt, hogy két ajtón keresztül hallani. A kórházban annyi olyan fertőzési lehetőség van ami máshol nincs, hogy soha nem hagynám a padokat mászókának használni még nagyobbacska gyereknek sem, nemhogy földre tenni.
Azt sem értem, hogy aki megtehetné, hiszen nagyival/apukával jön ilyen hosszú várakozási idő mellett miért teszik ki a gyereket annak, hogy itt hisztizzen, unja magát halálra a sírásig, azt meg, hogy ilyen helyen miért enged mindent fogdosni pláne nem.
Ugyanakkor.. azt vallom, hogy nem vagyunk egyformák és mindenki úgy nehezíti a saját életét ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!