Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Júniusra várom a babák születé...

Júniusra várom a babák születését. A hálózsákot megvegyem mire megszületnek vagy később is ráérek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyáron nem igazán altatnám őket hálózsákba. Nagyon melegük lenne benne. Én csak egy body-t és egy vékony takarót tettem rájuk. Szerintem ráérsz majd a hidegebb időben venni, bár mi talán 2x használtuk mert nem szeretik. Nyugodtabban aludtak, ha nem az volt rajtuk.
2010. febr. 27. 18:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2010. febr. 27. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak egészen vékony hálózsákok is, nyárra, és ezt nem tudja lerúgni magáról, mint a takarót, meg nem tud belegabalyodni. Ha veszel egy vékonyat olcsón a neten vagy turkálóban, akkor hamar eldöntheted, hogy beválik-e nektek és vegyél még egy-két váltást melléje, vagy nem.
2010. febr. 27. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyárra szerintem még váltás sem kell, én reggel ébredés után kimostam, estére tutira megszáradt a napon a vékony hálózsák... :o)

Auchanban vettem 1200 körül újat.

Napközben meg vagy semmi, vagy egy textilpelus, vissza lehet takargatni, Te úgyis ébren vagy...

Az újszülöttek még nem rugdosnak egy-két hónapig. :o)

2010. febr. 27. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:

az én babám egy hónapos, pár napja rugja le magáról a takarót, eddig semmi gond nem volt. A nagyanyja a héten varr neki hálózsákot.

Szerintem ráérsz később, főleg, ha nyáron szülsz, a kánikulában. Egyetértek az előttem szólókkal.

2010. febr. 28. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!