Miért nem nézik meg a kicsik vércsoportját mikor megszületnek? 2010. áprilisában szültem az Uzsokiban és egyik papíron sincs rajta a kicsié. (Apáé B RH+, Enyém A RH+)
Nekünk rajta van.
Amúgy megnézik, vért is vesznek rögtön töle, amit bevizsgálnak de csak akkor kapsz róla eredményt ha baj van.
Első: Uzsokiban szültél? Melyik papíron találtad meg? Én átnéztem az összeset, de egyiken sem találom. Elfelejtették volna?
Szerintetek, hogy tudnám megtudni, anélkül, hogy most elvinném ez miatt vérvételre?
Szia
Én decemberben szültem az uzsokiban,nekünk megnézték,sőt még közölték is velem amikor haza hoztuk.
Szerintem hívd fel őket,a számot a zárón megtalálod ott ahol majd a csöppség taj számát kell bediktálnod.
Sok sikert!
14.25-ös vagyok.
Nekünk a kis könyvbe beleiták.
hmm a legtöbb esetben szólni kellet volna és akkor leírják
de teljesen mindegy mert ha baj van akkor mindig friss teszt kell mint ahogy általában a felnőtteknél is
pl nekem 3x nézette meg a doki a terhességem alatt :-/
ha érdekel akkor utaltasd be a háziorvosoddal egy vérvételre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!