Valaki használ LivingLab elemes orrszívót? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Most vettem a vaterán,bármikor jöhet a bébi.a kérdésem az lenne,ha nincs rajta az átlátszó műanyag vége a szilikoncsúccsal,akkor a kék részéhez odarakva az ujjam,érzem,hogy szív.de ha rárakom a tartozékokat,akkor már nem érzek szívást.ez normális???köszi2010. febr. 22. 17:11
1/6 anonim válasza:
Én is vettem, meg is bántam, és túl is adtam rajta4Egy vacak!Nem szív semmit!Amikor tele volt váladékkal a lányom orra bizony az nem kapta ki.Ami bevált az a porszívós orrszívó!Egy lángelme volt aki kitalálta!
2/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is ilyen orrszívóm van a gyermekemnek. Tény,hogy nem szív annyira erősen ,mint a porszívó és zabálja az elemeket,de én azért megvagyok vele elégedve. Az a jó benne,hogy halk,és az én gyermekem hamar megszokta vele az orrszívást. Megvan az összes tartozéka az orrszívónak,mert elvileg azért nem szív a tiéd,mert vagy nincs rajta a vákumgumi a tetején vagy nem jól zár a gumi./repedt,stb..../
3/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köze kiderítettem,hogy valóban hiányzik az a tömítőgyűrű az átlátszó műanyag rész alól.nem tudod,hol lehet ilyet szerezni??
2010. febr. 22. 21:05
4/6 anonim válasza:
Szia! Elvileg lehet hozzá rendelni,de van olyan ismerősöm,aki 2 befőttes gumival helaettesíti,mert elszakadt neki. Csak az baj,hogy azt sokszor kell igazgatni,hogy jól záródjon.
5/6 anonim válasza:
Szia! Nem válaszoltam teljesen a kérdésedre. Szerintem a Wolf-ban érdemes megkérdezni,ill.ahol árusítanak ilyenfajta orrszívót.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki,felhívtam a aforgalmazó céget,250 ft-ért adnak tömítést!!
2010. febr. 23. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!