Kitágul az orrlyuka a babámnak ha sokat használom a porszívós -orrszívót?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 12:53
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:) én is ebben bízom:)
2011. máj. 11. 12:57
4/10 anonim válasza:
Nem, régen a szüleim nekem is csinálták de nem tágult ki :)
6/10 A kérdező kommentje:
tökjó... akkor alapból akkora az orra a gyerknek mint egy bantunégernek...:) nembaj :) igy is szeretem:)))
2011. máj. 11. 13:31
7/10 anonim válasza:
:-)))
Az a lényeg, hogy szereted!
De a porszívózás előtt nem tűnt fel, hogy nagy az orrluksija? :-)
8/10 anonim válasza:
Ezen jót nevettem :)) De nem kell beledugni nagyon az orrába az orrszívót :)
9/10 A kérdező kommentje:
nem tünt fel mert csak 2 hós lesz és nemrég kezdtem porszívni neki mert kicsit taknyos:) persze nem dugom az agyáig az orrszívót, de szerintem tuti tágított a szép kis pisze orrán:) nembaj majd idővel összeszűkül:) mondjuk hálistennek azért még nem akkora hogy belefér az öklöm:D
jólvan na:) csak viccelek:) a lényeg hogy nem tágul az orrszívótol:) örülök hogy ezt mondjátok:))) és köszi:)
2011. máj. 11. 14:55
10/10 anonim válasza:
A kérdezőtől szeretném kérdezni, hogy így 8 év elteltével milyen az orrlyuka? :)
Én is elég sokat szívtam a kislányom orrát, aki most 4 éves, és neki is olyan nagy az orrlyuka. Lehet, hogy attól? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!