Mit tehetnék, hogy ne sírjon a 3 hónapos babám?
Betöltötte a 3. hónapot egy hete. A védőnő, rám szólt, hogy ne adjak neki annyi tápszert meg szoktassam le az éjjeli evésről amit nem is nagyon csinált, csak egy héten kb. 2-3 alkalommal, mert dagi a babám! Most 5800 gramm, majdnem 6 kiló és 64 cm hosszú! Születési súly 3400 gramm és 56 cm, a kórház után 3200 grammra fogyott vissza mert nem volt tejem! Ráadásul, az anyósom is a védőnőt pártolja! Én meg hallgatom a babámat, minden étkezés után sírni, és ha adok neki teát, vagy baracklét, akkor majdnem megiszik minden alkalommal még 30-40 ml-t, utána már szépen megnyugszik és mosolyog! Most akkor kérdezem én, mért nem adhatok neki több tápszert?? Eddig átaludta az éjszakákat, most már azt sem 2 órakor kér újra! Elkezdhetném a hozzátáplálást? Hiszen már kb. 5 hetes kora óta kapja az őszi lét, mert nehezen kakilt!
Ja a gyermekorvos, meg már kérdezte, hogy mért nem kezdtem el a hozzátáplálást. Mit csinálja, tápláljak hozzá, vagy adjak több tápszert???
Várom válaszaitokat! 3 hónapos anyuka
Köszönöm mindenkinek a válaszát, és azt hiszem akkor a több tápszer mellett fogok dönteni! Még várok 3 hetet a hozzátáplálással! Mindenkinek jó babázást kívánok! Legyetek jók!
Andi
Sziasztok!
Köszönöm az utolsó válaszolónak a válaszát! Ma mégis átmentem a férjemmel az anyósomhoz, mert amikor a kommentett írtam még azon gondolkodtam, hogy keresek valami kibúvott, de nem tettem!
Amikor beléptem az ajtón, halottam, hogy az elalvás előtti pici sirdogálását csinálja a kislányom, benéztem és apósom próbálta elaltatni, és intett, hogy ne menjek be mert felébred! Jó visszacsuktam az ajtót, elmentem két lépést, és leesett a tantusz, MI AZ, HOGY A SAJÁT LÁNYOMHOZ NEM MEHETEK BE???????? Ha hallom hogy sírdogál és még nem alszik, nem adhatok neki egy puszi????? Nem láttam egész nap, mert gondoltam legyen ott a nagyiéknál is akár mit is gondol mostanában anyósom rólam!
Visszamentem és odatettem a hátára a kezem annyit mondtam, hogy megjöttünk apuval, és apósomnak adtam puszit és mielőtt kimentem volna csak annyit mondtam, hogy azért A SAJÁT LÁNYOMNAK HAGY KÖSZÖNJEK MÁR BE!!!!!
Most valami hibát követtem el??????????? Kikészítenek, komolyan mondom!!!!!!!!!!!!!! Mit csináljak velük???????
Andi
Szia Utolsó válaszoló!
Megpróbálok nem törődni a nagyszülőkkel, de nagyon nehéz! Mert nem ez volt az első ilyen beszólásuk, volt ennél sokkal durvább is! Van egy boltunk, amikor 2 hetes volt a babám és a férjemmel elvittük a védőnőhöz, mert a másik faluba, jelentkeztem be a férjem kérésére, csak neki van jogsija, és visszajöttünk, akkor átjött anyósom, hogy egy kicsit segítsen és azt mondta, hogy még nem nyitott ki a férjem, hogy akkor be lehet zárni a boltot, mert ezt így nem lehet csinálni! Ja a tesóját megkértük, hogy legyen addig nyitva, szart rá, nagy ívben és én kaptam ezt egy síró gyermek mellett aki nem tudott visszaaludni mikor hazaértünk!
Este megemeltem a vacsi adagját és végig aludta az éjszakát, úgy hogy nagyobb adagot kap, és majd 1-2 hét múlva kezdek neki almát adni! Addig őszilézünk tovább!
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek jó babázást!
Andi
Szia!
Köszönöm a választ, nem fogom hagyni, hogy beleszóljon mindenbe! Most már határozottabb leszek, és igen is megmondom a magamét, ha nem tetszik valami!
Jó babázást kívánok!
Szia Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!