El vagyok keseredve. Kisfiam 8 hónapos lesz és még nincs foga és még nem ül. Mit tehetnék?
A fog teteje már 3 hónapos korában látszott és azóta is csak szenvedünk.Hason utál lenni,meg csak rövid ideig tűri.Ebből igy hogy lesz kúszás,mászás?
Ha elfeledkezik magáról akkor megül egy pár pillanatig,de ennyi.
Dr.nő szerint minden rendben van,de aggódjak.De olyan rossz látni azokat az anyukákat akikkel egy időben szültem,és az ő babájuk már ül és foga is van.
Forogni tud? Hasról hátra és vissza?
A fog miatt ne aggódj, nem marad így, még bőven ráér fogakat növeszteni.
Egy ismerős baba,akivel 2 hét van közöttünk már 3 hósan fogzott és ült,4hósan állt.Totál kivoltam.Most 8 hósan már mindenben utól értük.Semmi baj,majd minden jön idejében.Lehet hogy hamarabb fog beszélni mint a többi baba.
Amúgy nekem egy héten belül állt fel,jött ki az első 2 foga és kezdett el mászni.Semmi előjele nem volt,nem is gyakorolt rá úgyhogy nyugi!!!
Szerintem ne foglalkozz más anyukák babáival, ne hasolítgasd a sajátodhoz!
Semmi baj nincs a babáddal! Az én babám is 9 hónaposan kezdett önállóan ülni! Na bummm!
lassú gyerek, ne aggódj!
nálunk az első ilyen volt, mindent megfontoltan kezdett:)
- 11(!) hónapos múlt, mikor koccant a kanál - na , akkor evvel nem kell semmit tenni-mondta az orvos! Most már nagy, okos, mélyen gondolkodó, és ragyogó, hibátlan a foga!!
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!Aranyosak vagytok!
Igen,forog már mindenfelé.
ja és előbb felkapaszkodott - 9 hónap körül, majd leereszkedve ült le. Ülni nehezebb!
beszéd is későn - sok híres ember életrajzában olvashatod, majd 3 éves koráig nem beszélt.
Persze mindent értett, és hirtelen nagyon beszél utána, de megfontoltan halad. :)))
Eltérőek a kisbabák ritmusai -jó, ha a sajátjában lehet, nem kell aggódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!