Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El vagyok keseredve. Kisfiam...

El vagyok keseredve. Kisfiam 8 hónapos lesz és még nincs foga és még nem ül. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A fog teteje már 3 hónapos korában látszott és azóta is csak szenvedünk.Hason utál lenni,meg csak rövid ideig tűri.Ebből igy hogy lesz kúszás,mászás?

Ha elfeledkezik magáról akkor megül egy pár pillanatig,de ennyi.

Dr.nő szerint minden rendben van,de aggódjak.De olyan rossz látni azokat az anyukákat akikkel egy időben szültem,és az ő babájuk már ül és foga is van.

2011. máj. 10. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak az első foga 10 hónaposan kezdett kibújni.

Hason fekvést úgy szerettettem meg vele, hogy pelenkázás után hasra raktam, ameddig bírta, és ha reklamált, visszafordítottam, és így egyre tovább bírt hason lenni. Először ő is utálta a hasalást.

Az ülés mászás, vagy állás után szokott következni, ha már elég erős lesz hozzá az izomzata.

A hosszabb babáknak lassúbb a mozgásfejlődése, mint a rövidebbeknek. Ez az én babámra is abszolút igaz volt.

2011. máj. 10. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:

ne aggódj csak ne siettesd. ne ültesd, nem vedd fel a földről. nyafizik, nyafizik, majd ha nagyon akar, felül :)

addig türelem, ez a legtöbb amit tehetsz

2011. máj. 10. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:
A kisfiam 8hó 10 naposan ült fel először egyedül, és 9 hónapos volt az első (két) fognál.. 12 hónaposan elindult, 17 hónapos most és 16 foga van. Nálunk is azt mondták, hogy ez tök normális. És tessék!:)
2011. máj. 11. 07:10
 14/17 anonim ***** válasza:

ne aggódj!

ha az megnyugtat, vidd el dévénytornára.

meg tegyél sok érdekes, színes tárgyat elé, hogy hason is motiválja valami. ha van játszószőnyege, akkor a lelógó részt szedd le, mert túl érdekes, és nem sürgeti hogy más szépeséget keressen. vagy rakd el az egészet, hogy felfedezze a szobát.

2011. máj. 11. 08:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Fiam 8500 gramm és 69 cm. Ezek a méretek befolyásolhatják?

Mármint sokan leducizzák meg ilyesmi,de ugyancsak a dr.nő szerint szép arányos baba.

(legalább van látszata hogy kap enni :D )

2011. máj. 11. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem ti esetetekben nem arról van szó, hogy duci lenne a babád hanem túlféltetted, nem szeret hason feküdni ezért nem fektetted pocakra, szegény ne sírjon és ezért maradhatott le
2011. máj. 11. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:

22:08 és 22:09 vagyok.

Mi 8300 g és 70 cm vagyunk.Nem duci a gyereked.

Az én fiam amíg mindkét irányban el nem kezdett forogni,addig ordított hason.Sőt először hátról hasra tudott fordulni és addig sírt amíg én vissza nem fordítottam.És egyik-napról a másikra tanulta meg.Azóta le nem lehet lőni és hason aszik jókat!!!

2011. máj. 11. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!