Sikít. Mit tehetnék? (10 hónapos)
10 hónapos babám nagyon sokat sikít. Fülsiketítő hangon. Nem tudom hogy figyelmen kívül kellene hagynom, vagy ponthogy rászólni. Hogy hagyná előbb abba? Nálatok is volt ilyen időszak egyáltalán. Sikít ha örül, ha valami nem tetszik neki, ha fáradt...
Ti hogy kezeltétek?
Lányom hihetetlen nagy hanggal született, ő már pár naposan úgy sikított, hogy a csecsemős nővérek is csak néztek.
Na ez csak erősödött, ahogy nőtt, most 1 éves, és ő is mindenért sikít kegyetlenül. Nap végére általában úgy fája a fejem, mint a fene.
Remélem egyszer abbahagyja, bár ki tudja...
A hátsószomszéd kislánya 4 éves, és ha itthon vannak egész nap sikít.
6 és fél hónapos, 2-3 hete sikít, de baromi hangosan. Most már sírni is sikítva sír, amitől én is majdnem elbőgöm magam. De ahogy írtad, akkor is, ha tetszik neki valami, ha meglátja a macskát, stb.
Én nem csinálok vele semmit, ez van. Majd kinövi. Volt egy 1 hónapos időszaka, amikor berregett, épp a sikítós előtt. Mindenre berregett, na ez kajcsi közben remek volt. :D De megunta.
A most 6 hónapos gyerekem is sikítozik, már vagy két hónapja. Ja, és berreg is, de nyállal. :P
Nem bánom, mert tudom, hogy nem azért csinálja, hogy engem idegesítsen, de vannak nekem is fáradtabb napjaim, amikor az agyamra megy.
Igen, tök más amikor 4-6-8 hónaposan sikított. 10 hónapos kora óta tényleg úgy csinál, mintha gyilkolnák. Tök kegyetlen a kiscsajom. :)
S ha még rossz is a kedve hozzá, akkor még jobban sikítva üvölt...huhh...olyankor nem feltétlen bírom ép ésszel...Persze így is imádjuk, de azért minden reményem, hogy erről hamar leszokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!