Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes kisfiam hátán, vállán,...

4 hetes kisfiam hátán, vállán, deréktájt, fülecskéjén sötöt szörzsállak vannak. Ugye ez elmúlik idővel nem fog így maradni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ... Az én kiylányom vállán és hátan is vannak sötét szálak(de nem veszélyesen).Nekem az mondták elmúlik,de már most lesz 3 és még mindig ott van. Ez attól függ,hogy ti a pároddal hogy néztek ki. Mert nekem a férjem sötét szőrzetű,sötét a haja,sötét a szeme,a kislányom kiköpött apja és erre mondták azt hogy örkölhette.
2008. aug. 28. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi, elmúlik. Anyukám állítólag fél éves koráig szőröcskés volt, aztán egyik napról a másikra elhullott a szőr.
2008. aug. 28. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval, nagy mértékben függ attól, hogy mit örökölt. De azért az esek nagy részében ez minden további nélkül kihullik. Az én kisfiam is megijesztett, mert annyira szőrös volt, hogy még a homloka is alig látszott, a válla, a háta, még az orra is szőrös volt. Aztán pár hét alatt gyönyörűen letisztult. Tehát nyugi, ez egy újszülöttkori sajátosság, ami elmúlik.
2008. aug. 28. 10:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Bízok benne hogy mihamarabb elmúlik!
2008. aug. 28. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!