Azoktól az anyukáktól kérdeznék akik sokat eg edül vannak a babával!?
Utolsó! A naporendben meg az a baj hogy a babakocsiban hamar elalszik es ha mennunk kell valahova alszik egyet es maris borul az alvas ido
Ami szwrintem az egyik alapja a napirendnek. Ma is van ez tortent. Fel oraja lellett volna kelnie ehelyett most aludz el de hetkor mar vacsi lenne aztan furdes es kb fel kilenckor alvas
..ja tegnap is ez vol t es tizkor sem akart elaludni. Igy borul a seta odo is mert atalussza az uzsonna is es reggel is kesobb kel fel. Vagy en nem tudok napirendet tartani?
11-es vagyok, én az ébrenléti idő napirendjére gondoltam, tehát a dolgok hogyan követik egymást. Ébredés után a babák éberebbek, kíváncsibbak, ezért jobban le tudják magukat kötni, majd ha már unatkozik, játszatsz vele, amíg nem lesz nyűgös. Én akkor szoktam ringatni, énekelni és úgy altatni.
Az a napirend, amit írsz egyáltalán nem olyan fontos, mint ahogyan régen annak tartották, még a nagyobb gyermekem idejében én is próbáltam tartani, de rájöttem, hogy miért várom el tőle, ha én sem pontosan ekkor és akkor fekszem, nem óra szerint eszem stb. Ma már így vélik a legtöbb helyen (szakértők, védőnők, orvosok) is. Ne törődj a fél órákkal. A sétát, ha teheted tedd alvásidőre, ha nem akkor sem baj, ha kicsit megcsúsznak a dolgok, egy-egy nap nem a világ. A fél órákkal pedig szerintem ne foglalkozz. :) Ezt a fajta napirendet elég nagy százalékban a baba határozza meg, mi csak befolyásolni tudjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!