Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 23 hónapos fiam lúdtalp...

23 hónapos fiam lúdtalp gyanús. Siesta cipőt ajánlottak neki, de az nagyon drága. Lehet venni esetleg talpbetétet, ami hasznos lehet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 13:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

De jó hogy küldted a linket! :)) Akkor itt fogom megvenni a Siesta szandit és remélem nem 11 ezer lesz. (első válaszoló vagyok).

Akkor a kérdezőnek is jó ez a válasz!! Látod? Siesták féláron szinte! és újak!

2010. febr. 19. 13:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én az asso-ról még nem hallottam,az mi?Ez a baby outlet biztos nagyon jó,csak nem egy zalainak!De azért nagyon köszi.

2010. febr. 19. 13:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez érdekes tanács mert a legújabb orvosi ajánlások szerint pont hogy nem jó a harántemelős cipő, mert az csak passzívan alátámasztja a talpat, de nem segíti elő a domborulat természetes kialakulását. Jobb az olyan cipő, amiben egyáltalán nincs harántemelés.
2010. febr. 19. 13:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Az Asso ugyanaz, mint a Siesta, csak mivel nincs akkora neve, ezért olcsóbb. De nagyon jdícsérik és ugyanolyan mutatós. Keresek linket.
2010. febr. 19. 13:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Én már semmit se tudok lányok, mert egyik orvos ezt mondja, a másik újságcikk meg pont az ellenkezőjét írja.

Én mindenesetre azt mondom, hogy amig ki nem alakul a rendes járás, amig botladozik a pici, addig ne sajnáljuk a jó lábbelire a pénzt (ha megteheti valaki). Fontos, hogy fogja a bokáját, biztonságos legyen. A későbbi cipőknél már nem ennyire kiélezett a dolog, de az első egy-két-háromnál szerintem is kell a jó cipő!!

2010. febr. 19. 13:56
 16/20 anonim ***** válasza:

pl itt egy oldal:

[link]

Amúgy mi is azért nem hordtunk ilyet, mert nekünk sem ajánlották, de lehet, hogy lúdtalp esetén hasznos.

2010. febr. 19. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Mármint belső harántemelőset. Amúgy mi dévényre jártunk, és ők sem támogatták, de mint mondtam meglévő lúdtalp esetén lehet, hogy ez kell. Amúgy a nem belső harántemelős cipők sem olcsók, mert ezeknek a talpkiképzése speciális.
2010. febr. 19. 13:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ortopédus ajánlotta a siesta cipőt,de nagyon drága.A baby outletben még elfogadható az ára,de az nagyon messze van tőlünk.Sajnos nincs pénzem 10 ezer forintos cipőt venni,ezért kérdeztem,hogy esetleg a talpbetét nem-e lenne megoldás.
2010. febr. 19. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekünk sima gyógytornász ajánlotta a supy cipőket,amit itt valaki már ajánlott, a kisfiam is lúdtalpas.

Dr. Leo: [link]

Salus: [link]

Supi+ : [link]

A Siesta a mi korunkban nagy márka volt, ma már csak ezt kell megfizetni, akinek egészséges a gyerek lába, és van ennyi pénze, vegyen, de ha gond van, inkább ortopéd cipőre költsön, én ezt mondom.

A nagy harántemelős cipők azért nem jók, mert nem dolgoznak a talpon azok az izmok, amiket dolgoztatni kell, h elmúljon a lúdtalp. És ha azok az izmok ellustulnak, már sokkal több munkával lehet megerősíteni őket.

2010. febr. 19. 14:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy fiatalabb ortopédust. :)
2010. febr. 19. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!