3hónapos tápszeres+anyatejes babának kell már mást is adni?
Szia!
Azt mondják, hogy a kiegészítő táplálást 6 hónapos kortól lehet elkezdeni. Ha nincs elég tejed, vagy nagyon fejlett a baba, akkor lehet kicsit előbb is, de 4 hónapos kornál nem előbb.
Erre utaló jelek: eddig aludt éjjel, de most egyre többször felkel, több mint 7 kiló, kinézi a kaját a szádból.
Régen mindig teáztatták a babákat, most az a legújabb nézet, hogy az anyatej a szomjat is oltja. Persze ebben a melegben ki akar fél óránként szoptatni?
Én adtam a babámnak teát, a Hippnek nagyon finom instant teái vannak. Eleinte nem kellett neki, aztán nagyon rákapott, lefekvés előbb már mindig követelte. Úgyhogy most átszoktattuk a vízre, mert ha lesz foga a teától elromlik. Ha eddig nem teáztattad, szerintem ne is szoktasd rá. A lehűtött forralt víz is nagyszerűen oltja a szomjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!