Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el 8 hós...

Hogyan altassam el 8 hós kislányomat?

Figyelt kérdés
6 hetes kora óta átalussza az éjjszakát de ugy 2 hónapja nem akar csak éjjfélkor elaludni karban ringatom 1 órán keresztűl 8.5 kiló!!!!délutáni alvás ha kimarad elalszik 8 kor de fel is ébred 9 kor és éjjfélig fent van ha van du alvás esze ágában sincs hamarabb elaludni!
2010. febr. 17. 06:44
 1/3 anonim ***** válasza:

A lányom 17 hónapos koráig nem aludta át az éjjelt csak 2x.Mostanra alszik.(2 éves).

Mikor ébred reggel??

Ha késön,akkor ébreszd meg öt 1/ 8 -8 körül.Sétáljatok jó nagyokat de.,játszatok,majd ebéd,és alvás.2 óránál többet ne hagyd aludni.A lényeg,hogy 1/2 4 nél tovább ne aludjon.Max.4 óráig.

Estig fáradjon ki,vacsi ,fürdés,(vagy éppen fordítva)

Aztán 1/2 9 körül tedd le aludni.Ha altatni is kell nem baj.Ülj le vele és úgy.Nekem a lányom 14 hónapos koráig szopival aludt el.

Tedd be az ágyába,és maradj vele ott.Esetleg néha menj ki,majd menj vissza.

Nálunk ez vált be.

Más biztosan mást ír,de nálunk ez így jó volt.

Annyi,hogy most a lányommal alvás elött ott kell ülni,mondani egy mesét,és fogni a kezét amíg elalszik.Majd alszik egész éjjel reggelig,max.pisilni kel fel.

2010. febr. 17. 07:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia és köszi!Reggel fél 10 ig alszik ez a legujjabb szokása!!!Ébredéskor szopi 11 körül gyümi majd délben alszik ugy 2 ig aztán ebéd fél 5 körül alszik el megint ugy 6 ig!Megpróbálom átvariálni erre ne mén szoktattam igy magától alakult ki!Köszi mégegyszer szia
2010. febr. 17. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyit írnék hozzá,hogy nekem Rebeka 8 hós korától napi 1x alszik 1,5-2 órát.Mikor hogy.Van,hogy 2,5 et de az ritka....Az nem is baj,mert akkor legalább van egy kis ídöm.Pláne,hogy 2-3 hét és jön a tesó.

Ö magától állt át 1xi alvásra,mert a délutáni altatás tovább tartott mint az alvás.....Már kiborító volt,és mondtam,hogy nem kell csak 1x aludjon délben.Mára ezt is elhúztuk 13 órára a délröl.Alszik 1/2 3 ig,3 ig mikor hogy....Jan.30.-án múlt 2 éves.

2010. febr. 18. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!