Ma nyitott ablaknál miben altassam 6 hós kislányomat? Már teljesen tanácstalan vagyok a takarót lerugja.
Figyelt kérdés
segitsetek lécci első baba...Nektek mibel alszik babátok?Egyenlőre egy rővid ujju badyban van később még kéne rá valami nem?Ha a takarót lerugja.2010. aug. 2. 20:35
1/13 anonim válasza:
Én is pont azért, mert a takarót lerugja adtam rá egy vékony hosszú nadrágot, és vékonyabb pléddel takarom.Éjjel 3-4 alkalommal takatom be újra:)
2/13 anonim válasza:
Én is adok rá nadrágot is. Egy hosszabb pléddel takarom keresztbe, így ha fordul magára húzza és így bármerre fordul, rajta marad. Oldalán szokott aludni, vagy néha hasra is fordul.
3/13 anonim válasza:
Első vagyok, nálunk a fejére huzza a takarót, így pont az van betakarva aminek nem kéne:)
4/13 A kérdező kommentje:
Volt már hogy nekünk is a fején volt a takaro vagy lerugja..oldalán alszik Ő is...a hálózsák most meg nagyon meleg akkor adok rá egy kis nacit...
2010. aug. 2. 20:52
5/13 anonim válasza:
Szerintem is meleg a hálózsák, elég egy naci.Hány fok van a szobába?
6/13 anonim válasza:
Én egy vékony hálózsákot adok a rövid újjú bodyra, és nyitva az ablak is. Nálunk is a fejére húzza a takarót, de akkor nem vesz levegőt, így én azt a megoldást eleve kizárom. :-)
7/13 anonim válasza:
Szerintem ilyen dög melegben felesleges a takaró. Mondjuk az én lányom születése óta nem tűri meg. Se nyáron, de még télen sem. Nekem ma is egy pólóban és pelusban alszik....
8/13 anonim válasza:
ujjatlan body+pelus vagy póló+pelus, ha elaludt, akkor tudom csak betakarni, textil kifogóval, azt ha tekereg se tudja lerúgni, elég nagy.
eddig azért keltem éjjel, mert szopizott, most azért, hogy van-e rajta takaró, nincs-e a fején... :)
9/13 A kérdező kommentje:
26 fok van adtam rá egy rugit remélem nem lesz melege ha melege lesz leveszem róla egyenlőre alszik mindenkinek jó éjt.
2010. aug. 2. 21:51
10/13 anonim válasza:
adjál rá rugizsákot- derékban egy vastag elasztikus pánt és azon van a rugizsák. nem tudja lerugni és védi a derekát meg a lábacskáit. Varrónő megcsinálja neked, németországban ilyet lehet kapni az autósüllésekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!