Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma nyitott ablaknál miben...

Ma nyitott ablaknál miben altassam 6 hós kislányomat? Már teljesen tanácstalan vagyok a takarót lerugja.

Figyelt kérdés
segitsetek lécci első baba...Nektek mibel alszik babátok?Egyenlőre egy rővid ujju badyban van később még kéne rá valami nem?Ha a takarót lerugja.
2010. aug. 2. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hülyeség, de a lányom bár már nagyobb, de szintém mindig lerúgta magáról a takarót, a hálózsákot meg nem bírja, mert amint felébred feláll, és nem tud lépkedni benne, ezért én a rövidujjú bodyra egy pamut rugit adok éjszakára, viszont nem takarom be. Fázni biztos nem fázik, mert huszonfokok vannak éjjel is, és melege sincs. Panel, az ablak bukóra van nyitva a szobájában, de sokszor már becsukom hajnal felé, mert akkor hűvös van, és csak reggel nyitom ki újra.
2010. aug. 3. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, tavaly nyáron, amikor még pici volt, ilyen melegben én rövidujjú body-ban és vékony hálózsákban altattam, bár én mindig adtam kicsiként zoknit a lábára, mert az a fóbiám (azóta is), hogy a lekönnyebben lábon keresztül lehet megfázni, főleg piciként.:)
2010. aug. 3. 00:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Kőszike a vlaszokat csajszik rugiban altatom és egy Rővid ujju badyban...a hálózsákot már nem viseli el majd sztem mert egy ideje forog abban nem tudom tud e majd...
2010. aug. 5. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!