Hogy altassam el 7 hónapos állni tudó kislányomat?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt gondunk az alvással, most viszont hulla fáradt, de fogja magát, feláll a kiságyban és ordít torkaszakadtából. Akár egy órát is ha addig nem veszem ki. Hiába éneklek, simogatom, fektetem vissza, csak üvölt. Aztán megunom, kiveszem, és nyűgösködik tovább. Semmi nem válik be. Ti mit csináltatok mikor hullafáradtan állva üvöltött? Úgy érzem megbolondulok. Teljesen kétségbe vagyok esve. Gyűlölöm hogy ilyen tehetetlen vagyok.2011. jún. 24. 15:00
1/5 anonim válasza:
Néha nálunk is ez van, én cipelgetem és mivel már nagyon fáradt 5-10 perc és alszik a kezemben, leteszem a kiságyba, arra már nem szokott felébredni.
2/5 anonim válasza:
Nálunk is előfordul, de én nem hagyom hosszan sírni, kiveszem, beteszem, volt már, hogy 1 órán keresztül... De aztán elfáradt, és mikor 800-adjára tettem vissza, lefeküdt, és simire elaludt.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.
Ha nem bírod a járkálást ölben akkor ülj le vele és úgy ringatózzatok. Nekünk ez vált be.
Nappal pedig nem aludt az ágyában, mert mire beemeltem naná, hogy felébredt, úgyhogy a nagyágyon aludt én meg mellette olvasgattam. :)
4/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, lánykám is 7 hónaos ahéten tanult meg állni.
Nálunk is az vált be,hogy leültem vele, rinattam, vagy a térdemmel/combommal döcögtettem,így sikerült elaltani.
Én már a nagyágyon nem merem otthagyni,ezért elő van a földre készítve két vastag oléd,ha nem bírnám becsempsézni a kiságyába.
Hajnalban 40 perc kellett mire el bírtam altatni
Kitartást!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbálkozni fogok ölben ringatással. A kézben mászkálás eddig nem hozott sikert :(
2011. jún. 25. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!