Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el 6 hónapos,...

Hogyan altassam el 6 hónapos, izgő-mozgó kislányomat?

Figyelt kérdés
Már forog hasról hátra és vissza, és most kezdett el kúszni is. Ha berakom a kiságyba, alvás helyett gurul, és körbemássza az ágyat, ha nem engedem, akkor meg ordít. Eddig nem volt gond az altatás, de most egyáltalán nem látszik rajta, hogy álmos lenne.
2009. nov. 27. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg nem a legjobb tanács, amit írni fogok, de nálunk sem működött másképp. Babakocsi! Egy ilyen pici babának még aludni kellene, nem csak azért, mert pici, hanem hogy anya is szusszanjon egy kicsit. Én beraktam a babakocsiba és elringattam. Most 22 hónapos és napközben még mindig így alszik el. Bár én is töröm a fejem, hogyan kéne róla leszoktatni, mert megy bölcsibe és ott senki nem fogja tologatni :(( Viszont ő már nem is akarna napközben aludni, de nem kéne róla leszoknia még, szintén a bölcsi miatt.
2009. nov. 27. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is a babakocsi módszer maradt!!!:))))
2009. nov. 27. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Napközben nincs gond, evés vagy játék után elalszik. De este van mikor 10kor kezdjük az altatást, és 12kor fejezzük be. Eddig kézben aludt el, most is elalszik úgy, de szerettük volna, ha a kiságyban is eltud aludni. Mióta kúszik, azóta van ez.
2009. nov. 27. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
este a szopinál vagy az etetésnél sem szokott elaludni? én csak nappal használom közbe a babakocsi-val. de este miután fürdünk evés közbe szokott elaludni, tejcsi vagy tea mellett mármint:)
2009. nov. 27. 13:39
 5/5 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Aztán rájöttem, hogy az volt a baj, hogy úgy gondolta, hogy este fürcsi, utána alvás. Csakhogy az esti fürcsi őt nem elnyomta, hanem akkor éledt föl, és utána kezdett el pörögni. Úgyhogy most korábban fürdetem. Aztán egy kis hancúr, majd amikor látom, hogy fárad, adok neki inni, az elnyomja, és szépen elalszik. (Igaz, a TV-t is ki kell kapcsolni, és teljes csönd kell hozzá)
2009. nov. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!