Lányok ti milyen problémákkal szembesültök a hétköznapokban? Türelmesek vagytok a párotokkal? Milyen a kapcsolatotok igy szülés után?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok ki hogy veszi a kisbabája melett az akadályokat! Én reggel hulla fáradtan kezdem a napot az éjszakázás után, egész nap nem tudok utána már aludni. A férjemmel is türelmetlenebb vagyok(pl ha haza jön felidegesit h egyböl a netet nézi, és hogy a tanúlni valóját mindig estére hagyja pedig olyankor lenne időnk csak össsze bújni egy kicsit) és olyan dolgokon felhúzom magam amin előtte nem.Persze segit a baba körül..Valahogy most minden bonyolúltabb lett..nincs időm magamra és azt veszem észre hogy du 3 és én még mindig pizsiben virítok..sminkkel nem is próbálkozom mert úgy még feltünőbb hogy nyúzott vagyok.A kisbabám nagyon nyűgös és keveset alszik napközben ugy hogy állandóan kézben van, sokmindent igy nem is tudok csinálni.2010. febr. 16. 10:07
11/13 anonim válasza:
Szia. Mi akkor ültünk le a párommal beszélgetni mikor kb 2 hetes lehetett a baba. Én mindenért szidtam őt, ő ezen mérgelődött és inkább már nem is szóltunk egymáshoz. Aztán megbeszéltük hogy igen . fáraadtak vagyunk, új a helyzet mindkettőnknek, nem akkor van ebéd mikor akarjuk hanem mikor időm volt megfőzni stbstb. Nagyon jót tett, azóta sokkal jobb. Néha én is fáradt vagyok nagyon, de reggelente mikor a babám itt vigyorog az ágyban, valahogy el is felejtem ha nem aludtam:) Ha van teraszotok és jó idő van napközben nyugodtan kirakhatod a kicsit, tuti elalszik kint, addig összekaphatod magad.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokt:) tersz nincs(be lett épitve)..és lakótelepen lakunk..a járda tiszta hó, jég ...igy nehéz egyedül sétálni..inkább szenvedésnek nevezném!
Remélem tényleg könyebb lesz, kitavaszodik és megjön a jókedv is ! :)
Jó lenne nem minden apróságon felhúzni magam, uh megpróbálom elrendezni magamban ezeket. Ma talán jó napunk lesz, a kismanó már 9-11- ig szundizik igy remélem a hiszti is kevesebb lesz :))ilyen sem szokott lenni!
2010. febr. 16. 11:03
13/13 anonim válasza:
Tényleg egyre könnyebb lesz, addig is meg kitartás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!