Mi jelent felüdülést nektek az egyhangú hétköznapokban?
Apróságok:
- ha van időm netezni
- ha egyedül főzök
- ha egyedül megyek el boltba
- ha barátnőm átjön, vagy esetleg elmegyünk valahová ritkán
- ha van időm a hobbimra (festés)
- ha kirándulhatok, férjemmel-gyerekkel együtt
Mivel a párom sokat dolgozik és csak este van itthon ezért ha végre nem dolgozik és nincs semmi dolgunk és nem jön senki hozzánk végre hármasban tudunk lenni/4hós kislányunk van/.
Ilyenkor teljesen mindegy mit csinálunk merre járunk csak együtt legyünk és ne legyünk időhöz kötve.
Ezen kívül hetente egyszer csajos napot tartunk a barátnőimmel és az új taggal a pici lányommal,akit egyszerűen imádnak a barátnők is.:)
És te Kedves Kérdező mit tartasz felüdülésnek?
4 hós a lányom és felüdülésnek igazából azt tartom, amikor végre csend van.
Nem sír, csak ha baj van.. viszont egész nap be se áll a szája - ami nem gond -, csak néha már azt hiszem, hogy nincs körülöttem értelmes beszéd!
Imádom a lányom, egy tünemény. Semmiért sem válnék meg tőle!
De kell néha egy kis csend, magány és semmittevés! :)))
13:12 vagyok
Mivel mi távol élünk a családjainktól és a barátainktól, így nekem/nekünk nincs itt senkink.
Terhesgondozáson ismerkedtem össze egy csajszival, de ő 7 napból ált. 8× nem ér rá, mert állandóan otthon vannak a fiával.
Én pedig a lányommal sokat sétálok!
Néha hülyének néznek, ha beszélek.. sokan nem tudják, hogy kihez .. :)))
Van mikor úgy érzem .. bekettyóztam!
Mi is sokat sétálunk, ráadásul kisvárosban élünk, így mikor megyünk a nagyobbért, tutira találkozunk ismerőssel.
Amúgy nekem egy jó hosszú fürdő, nagy ritkán egy jó film, könyv, vagy amikor a nagyobbal, vagy Apával kettesben vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!